Back to All Events

Lærerkurs: Artist´s book

bil.jpg

Kunstnerbok eller artist´s book er et kunstverk i form av en bok; et format som gir uante muligheter. Kunstner og kursholder Randi Annie Strand vil vise eksempler på bøker hun har laget og snakke om muligheter i form av innhold og teknikker. Det blir demonstrasjon av to enkle bokbindingsteknikker samt praktisk arbeid med teknikker som kan tas rett inn i skolen.

Når: onsdag 16.10.19. Kl. 17:30-20:30
Hvor: 
SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen. Fossveien 24, inng. Steenstrupsgate.0551 Oslo
Pris: 350,- for medlemmer*. 500,- for ikke-medlemmer.

Påmelding: innen 02.10.19.

Send en e-post til bibbi@kunstogdesign.no. Gi oss beskjed om hvilket skoleslag du underviser på/arbeidssted ved påmelding. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

*medlem i Kunst i Skolen eller Kunst og design i skolen.

Lærerkveldene på SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen er en uformell arena der du får faglig påfyll, treffe kollegaer og utveksle erfaringer.

Les mer om Randi Annie Strand