Back to All Events

Ny utstilling: Følelsebiblioteket


Illustrasjon av Anna Fiske

Utstillingen Følelsebiblioteket med illustrasjoner av Anna Fiske er Kunst i Skolens nyeste vandreutstilling. Målgruppen for utstillingen er barnehage og 1.-3. klasse. Illustrasjonene er fra en serie av Anna Fiske med 7 bøker som hver tar opp et tema: Lykke, Sinne, Redd, Sjalusi, Sorg, Forelskelse og Sjenanse. Bildeutvalget er foretatt i samarbeid med illustratøren. Vandreutstillingen kan leies av barnehager, skoler og bibliotek.

Utstillingen kan du se i Galleri Seilet 13. september - 2. oktober.
For mer info se www.kunstiskolen.no.

Anna Fiske (f. 1964) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina. 

Hjemmeside: www.annafiske.com

Workshop for barn under Oslo Kulturnatt
I forbindelse med Oslo kulturnatt 13. september vil galleriet ha kveldsåpent til kl 20. Barna inviteres til å lage sine egen uttrykksfulle portretter med bruk av Polaroidkamera og godteri. Arrangementet er gratis.