Back to All Events

Verksted og utstilling for barn (3-10 år) under Oslo Kulturnatt på Galleri Seilet!

I forbindelse med Oslo Kulturnatt 2019 inviterer Galleri Seilet til salgsutstilling av norsk samtidsgrafikk og en utstilling spesielt egnet for barn med illustrasjoner av Anna Fiske. Barna inviteres til å lage sine egne uttrykksfulle portretter med bruk av Polaroidfoto og godteri.

Aktiviteten er gratis og egner seg best for barn mellom 3 og 10 år.

Velkommen!

Om utstillingen
Utstillingen Følelsebiblioteket med illustrasjoner av Anna Fiske er Kunst i Skolens nyeste vandreutstilling. Målgruppen for utstillingen er barnehage og 1.-3. klasse. Illustrasjonene er fra en serie av Anna Fiske med 7 bøker som hver tar opp et tema: Lykke, Sinne, Redd, Sjalusi, Sorg, Forelskelse og Sjenanse. Bildeutvalget er foretatt i samarbeid med illustratøren. Vandreutstillingen kan leies av barnehager, skoler og bibliotek.

Utstillingen kan du se i Galleri Seilet 13. september - 2. oktober.
For mer info se www.kunstiskolen.no.

Anna Fiske (f. 1964) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina. 

Hjemmeside: www.annafiske.com