Back to All Events

Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Foto: Lars Opstad

Foto: Lars Opstad

25. september 2019 inviterer Musikk i Skolen til Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Tema: Fagstoff til musikkundervisningen

Tid
: 25. september kl. 1730 - 2000
Sted: SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen, Fossveien 24, inngang vis-à-vis Steenstrupsgate 17.
Pris: Kr 50 til lett servering, inklusive et glass vin - betales med kort på stedet.
Påmelding: Senest 24.september 2019.Det er begrenset antall plasser, så her er det "førstemann/-kvinne til mølla"-prinsippet som gjelder.

Underviser du i musikk i barne- eller ungdomsskolen, eller kanskje du har planer om å gjøre det? Bli med på en hyggelig ettermiddagsstund med faglig input, erfaringsutveksling og mulighet for å møte gamle og nye kolleger. Dette er en uformell arena hvor du vil kunne påvirke hvilke temaer som tas opp. Vi møtes hos oss på SEILET – huset for kunst og kultur i skolen, hvor målet er å legge til rette for samlinger med rom for dialog og praktisk, nyttig informasjon ved siden av en liten matbit og noe godt i koppen/glasset.

9.april var tema stomp. Denne gangen har vi tatt utgangspunkt i alle innspillene om behov for informasjon om/tilgang til relevante, gode undervisningsopplegg, og hvor man kan finne disse. Vi vil vise sangbanken.no, innhold og hvordan denne er bygget opp og videreutvikles. I tillegg viser vi tilsvarende for Musikkpaletten, Musikk i Skolens metodiske ressursbank.

Vi oppfordrer alle til å ta med egne opplegg og vise eller drøfte med hverandre. Bli med å bygge en faglig aktuell og motiverende møteplass. Sammen blir vi klokere, og hverdagen kanskje litt enklere!

Det selvsagt også satt av tid for hyggelig mingling og nettverksbygging med lett servering og noe godt i koppen eller glasset (te, kaffe, mineralvann, vin)

Vi gjennomfører enda et Afterwork denne høsten. Dato er 19.november. Merk av i kalenderen allerede nå!

Later Event: September 26
Kveldsåpent under Elvelangs