Back to All Events

Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Foto: Lars Opstad

Foto: Lars Opstad

9. april 2019 inviterer Musikk i Skolen til Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Tema: STOMP

Tid
: 9. april 2019 kl. 1730 - 1930
Sted: SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen, Fossveien 24, inngang vis-à-vis Steenstrupsgate 17.
Pris: Kr 50 til lett servering, inklusive et glass vin - betales med kort på stedet.
Påmelding: Senest 5. april

Underviser du i musikk i barne- eller ungdomsskolen, eller kanskje du har planer om å gjøre det? Bli med på en hyggelig ettermiddagsstund med faglig input, erfaringsutveksling og mulighet for å møte gamle og nye kolleger. Dette er en uformell arena hvor du vil kunne påvirke hvilke temaer som tas opp. Vi møtes hos oss på SEILET – huset for kunst og kultur i skolen, hvor målet er å legge til rette for samlinger med rom for dialog og praktisk, nyttig informasjon ved siden av en liten matbit og noe godt i koppen/glasset.

29.januar var tema samspill og vi delte erfaringer med hverandre om hvordan man får til bra samspill i klasserommet. Store eller små grupper? Instrument eller iPad? Faste opplegg eller improvisasjon? Og hva med repertoar?

Etter innspill fra deltakerne ved forrige samling, har vi denne gangen valgt tema stomp. Vi oppfordrer dere til å ta med egne opplegg og vise eller drøfte med hverandre. Vi har murerbøtter, trommestikker, gymballer og koster. Kanskje det kan være et utgangspunkt? Bli med å bygge en faglig aktuell og motiverende møteplass. Sammen blir vi klokere, og hverdagen kanskje litt enklere!

Etterpå var det selvsagt satt av tid for hyggelig mingling og nettverksbygging med lett servering og noe godt i koppen eller glasset (te, kaffe, mineralvann, vin)