Back to All Events

Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Skjermbilde 2019-01-16 kl. 14.18.38.png

29.januar 2019 inviterer Musikk i Skolen til Afterwork/pedagogisk kafé for musikklærere

Tema: Samspill

Tid
: 29.januar 2019 kl. 1730 - 1930
Sted: SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen, Fossveien 24, inngang vis-à-vis Steenstrupsgate 17.
Pris: Kr 50 til lett servering, inklusive et glass vin - betales med kort på stedet.
Påmelding: Senest 25.januar 2019.

Underviser du i musikk i barne- eller ungdomsskolen, eller kanskje du har planer om å gjøre det? Bli med på en hyggelig ettermiddagsstund med faglig input, erfaringsutveksling og mulighet for å møte gamle og nye kolleger. Dette er en uformell arena hvor du vil kunne påvirke hvilke temaer som tas opp. Vi møtes hos oss på SEILET – huset for kunst og kultur i skolen, hvor målet er å legge til rette for samlinger med rom for dialog og praktisk, nyttig informasjon ved siden av en liten matbit og noe godt i koppen/glasset.

Denne gangen deler vi erfaringer med hverandre om hvordan man får til bra samspill i klasserommet. Store eller små grupper? Instrument eller iPad? Faste opplegg eller improvisasjon? Og hva med repertoar?

Dang Pham og Gunhild Gåsvik, begge pedagoger og ansatte i Musikk i Skolen, vil dele sine erfaringer og opplegg, samtidig som vi også håper dere som er deltakere vil dele deres erfaringer, gode idéer og opplegg med hverandre. Sammen blir vi klokere, og hverdagen kanskje litt enklere!

Etterpå er det selvsagt satt av tid for hyggelig mingling og nettverksbygging. Det blir lett servering og noe godt i koppen eller glasset (te, kaffe, mineralvann, vin)