Back to All Events

Åpning av Seilet

  • Seilet 24 Fossveien Oslo, Oslo, 0551 Norway (map)

Medlems- og interesseorganisasjonene som arbeider for å styrke kunst- og kulturfagene i skolen er nå samlet under samme tak. Vi har flyttet inn i lokaler i den gamle Seilduksfabrikken på Grünerløkka, ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Tid: Torsdag 15. mars, kl. 13:00-15:00.
 
Organisasjonene representerer fagene dans, drama, mediefag, musikk, kunst, design og håndverksfag – og arbeider for å øke oppmerksomheten for disse fagenes rolle i barnehage, grunnopplæring og høyere utdanning. Vi på SEILEThar store ambisjoner om å dyrke fram engasjement og skape et levende hus for alle som er opptatt av disse fagene i skolen.
 
 SEILET har vi flotte kontor-, kurs- og møtelokaler, hvor det er stor aktivitet med fagpolitisk arbeid, kurs, videreutdanning, prosjekt- og læremiddelutvikling og utgivelse av tre fagtidsskrifter. I Galleri Seilet vises et stort utvalg av norsk samtidsgrafikk, og her inviteres både elever, studenter og lærere til aktiviteter og kunstopplevelser.

Arrangementet er lukket